Nedladdning Ekonomi för chefer PDF gratis online [ePUB/MOBI]

Boken finns i lager leverans inom 1-2 arbetsdagar.
Finns även som: Elektronisk och ljudbok
För att ladda ner böcker registrera på vår hemsida

Följ länken:

Registrera dig här

Ekonomi för chefer E-bok (bok) – (EUR -0,00)

Ekonomi för chefer Audiobooks – (EUR -0,00)

Hämta | Läs böcker

Forfattaren:Mikael Carlson, Jonas Bernhardsson
Svenska:Spraket
Format: PDF.EPUB.MOBI.TXT.FB2.IBOOKS.DOC.DJVU.MP3
Antal sidor: 146
Utgivningsdatum: 2013-10-09
ISBN: 9789147109425
Tags

Ekonomi för chefer. Praktiskt användbar förståelse för ekonomi. Med ekonomiskt ansvar behöver du ha god förståelse för vad som utvecklar och för företagets ekonomi och lönsamhet framåt.
Ekonomi för chefer – ekonomikurs som lär dig som chef företagsekonomi och sambanden bakom lönsamhet, ekonomiska rapporter, nyckeltalstyrning.
Är du chef? Har du ett ekonomiskt ansvar? Ekonomi för chefer är en praktisk och lättöverskådlig bok för dig som har ett affärsekonomiskt ansvar. Den innehåller just de kunskaper och arbetsmetoder som du behöver för att kunna fatta rätt beslut i varje situation.
18 mai 2014 – Jag har precis läst igenom boken EKONOMI FÖR CHEFER som på ett förunderligt enkelt sätt kan sammanfatta en ekonomiutbildning på 146
Ekonomi för chefer är vår i särklass mest populära utbildning. Detta är en praktisk utbildning i affärsekonomi för chefer som har ett resultat- eller
Kurs Ekonomi för chefer / Ekonomi för icke ekonomer. Detta är en praktisk kurs för Dig som har ett affärsekonomiskt ansvar.
Behöver du som chef bättra dina kunskaper i ekonomi? Hitta, jämför och boka utbildningar i ekonomi för chefer.
Ekonomi för chefer hos Taurus Ekonomiutbildning. Ekonomikurser med praktisk inriktning för företag. Ekonomiutbildningar och företagsanpassade kurser.
Är du chef? Har du ett ekonomiskt ansvar? Ekonomi för chefer är en praktisk och lättöverskådlig bok för dig som har ett affärsekonomiskt ansvar. Den innehåller
Ekonomi för chefer ger förbättrad lönsamhet. För att kunna styra mot lönsamma mål behövs förståelse för hur lönsamhet skapas och hur det egna företagets ekonomi reagerar på olika åtgärder.
Ekonomi för chefer För alla som har affärsekonomiskt ansvar och vill utöka sin kompetens erbjuder vi kursen ekonomi för chefer i Stockholm och Göteborg. Innehållet har praktisk inriktning för att förbättra kommunikation i affärsdiskussioner och låta dig fatta snabbare men väl underbyggda affärsbeslut.
Ekonomi för chefer är för alla som har ett ekonomiskt ansvar, till exempel: produktchefer, avdelningschefer, projektledare, säljare, administratörer, enhetschefer, gruppchefer, servicetekniker, försäljnings- och marknadschefer, arbetsledare, fabriks- och produktionschefer och VD m.fl. Lämplig gruppstorlek är 8 till 16 deltagare.
Pris: 294 kr. inbunden, 2013. Skickas inom 2‑5 vardagar. Köp boken Ekonomi för chefer av Mikael Carlson, Jonas Bernhardsson (ISBN 9789147109425) hos Adlibris.
För dig som är chef eller projektledare med resultatansvar är goda kunskaper i ekonomi nödvändiga. För att kunna styra verksamheten mot uppsatta mål samt
Ekonomi för chefer Är du chef? Har du ett ekonomiskt ansvar? Detta är en praktisk kurs för dig som har ett affärsekonomiskt ansvar Deltagare: Alla som har ett ekonomiskt ansvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s