Nedladdning Tokstressad: hur du hanterar sjukt stressade vuxna PDF gratis online [ePUB/MOBI]

Tokstressad: hur du hanterar sjukt stressade vuxna (kartonnage)

Boken finns i lager leverans inom 1-2 arbetsdagar.
Finns även som: Elektronisk och ljudbok
För att ladda ner böcker registrera på vår hemsida

Följ länken:

Registrera dig här

Tokstressad: hur du hanterar sjukt stressade vuxna E-bok (bok) – (EUR -0,00)

Tokstressad: hur du hanterar sjukt stressade vuxna Audiobooks – (EUR -0,00)

Hämta | Läs böcker

Forfattaren:Annika Bergh
Svenska:Spraket
Format: PDF.EPUB.MOBI.TXT.FB2.IBOOKS.DOC.DJVU.MP3
Antal sidor: 40
Utgivningsdatum: 2018-09-05
ISBN: 9789198288568
Tags

Utförlig information. Utförlig titel: Tokstressad!, hur du hanterar sjukt stressade vuxna, Annika Bergh ; med idéer från Oscar Bergh; Medarbetare: Bergh, Oscar.
7 août 2018 –
Tokstressad – Hur du hanterar sjukt stressade vuxna av Annika Bergh med idéer från Oscar, Filippa och Max Bergh. Den här boken är riktigt bra i sitt upplägg med information till barn (och vuxna) om hur stress ger sig och vad det är för något.
29 juin 2018 – emmasbokJobbat med ett barnboksmanus som gör mig varm i hjärtat. ❤ "Tokstressad – hur du hanterar sjukt stressade vuxna". Fakta, kärlek
Har du en sjukt stressad vuxen? Det har vi med. Eller två faktiskt. Vuxna som blivit sjuka av stress kan vara både knepiga och knasiga. I den här boken får du
men här berättar de om bakgrunden till "Tokstressad – hur du hanterar sjukt stressade Nu har hon skrivit en bok om hur barn kan hantera stressade Hur
Hur är det för barn att leva med en sjukt stressad vuxen? Familjen Bergh lär barn hantera en tokstressad förälder. hur du hanterar sjukt stressade vuxna.
"Tokstressad är en fantastiskt fin och rolig bok om ett egentligen väldigt tungt ämne. Jag tror att den kan vara mycket användbar för familjer där någon har drabbats av en utmattning. Bokens upplägg lämpar sig väl för förälder och barn att läsa tillsammans.
Tokstressad: hur du hanterar sjukt stressade vuxna av Bergh, Annika: Har du en sjukt stressad vuxen? Det har vi med. Eller två faktiskt. Mamma kan inte längre
Läs mer om Tokstressad: hur du hanterar sjukt stressade vuxna. Barnböcker.se hjälper dig som förälder/vuxen att hitta barnböcker som passar just ditt barn.
Tokstressad! – hur du hanterar sjukt stressade vuxna är skriven av Annika Bergh (tidigare drabbad av utmattningssyndrom) i samarbete med hennes tre barn; Oscar, Filippa och Max.
– hur du hanterar sjukt stressade vuxna . Har du en sjukt stressad vuxen? Tillsammans har de skrivit boken TOKSTRESSAD – hur du hanterar sjukt stressade vuxna.
28 juin 2018 –
7 août 2018 – Boken ”Tokstressad – hur du hanterar sjukt stressade vuxna” riktar sig till barn mellan 6 och 9 års ålder och handlar om vad stress är, hur det
"Tokstressad är en fantastiskt fin och rolig bok om ett egentligen väldigt tungt ämne. Jag tror att den kan vara mycket användbar för familjer där någon har drabbats av en utmattning. Bokens upplägg lämpar sig väl för förälder och barn att läsa tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s